Betalingsbeleid

Bij Minvoir worden alle belangrijke kredietkaarten en betalingen via Visa, Mastercard, Amex, PayPal aanvaard. De betaling moet volledig worden uitgevoerd vóór verzending.

Onze producten zijn gepersonaliseerd en handgemaakt volgens uw specifieke ontwerp en verzoek. Wij beginnen met de productie van uw bestelling na bevestiging van de betaling.

Om een betaling te plaatsen, klikt u gewoon op de knoppen "Proceed To Checkout" of "PayPal Checkout" op onze website. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de geselecteerde betalingsverwerkende website, waar u de mogelijkheid heeft om te betalen met uw creditcard of via PayPal.

Ons betalingssysteem heeft beveiligde servers waardoor u in alle vertrouwen uw betaling kunt doen. Uw credit card informatie wordt niet verwerkt door of opgeslagen op de servers van Fashhomeus.com, en er wordt nooit informatie vrijgegeven aan derden.

Zijn mijn betalingsgegevens veilig?

Wij slaan geen betalingsgegevens op, om uw informatie te beschermen. Alle informatie wordt overgedragen met de Secure Socket Layer (SSL) en is volledig versleuteld, niemand kan bij uw informatie. Onze gegevensinfrastructuur is getest, gecontroleerd en voldoet aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat niet-kritische, maar toch persoonlijke gegevens bij ons even veilig zijn.

Email : info@minvoir.com

Werktijden : Maandag - Vrijdag 8 am - 5 pm CEST 24/7 Email support beschikbaar