FAQ

Product

Ja. Dit zijn geen normale panty's. Onze panty's gaan lang mee en gaan niet kapot. U kunt ze wassen, dagelijks dragen en u kunt afscheid nemen van knopen/afdrukken.

Met één panty kunt u honderd paar panty's vervangen en hoeft u ze niet weg te gooien.

Onze panty's zijn getest om meer dan 100 keer langer mee te gaan dan gewone panty's. Het hangt af van uw verzorging en de hoeveelheid slijtage, maar wij doen ons best om de sterkste in de industrie te zijn. Wij zorgen ervoor dat u veel geld bespaart omdat u niet steeds opnieuw panty's hoeft te kopen.

Wij raden aan de panty's met de hand te wassen. Als u ze in de machine wilt wassen, kunt u dit het beste doen op 30 graden in een apart zakje. Laat ze daarna aan de lucht drogen. Wij raden aan om ze altijd in een waszakje te wassen. De beste waszakken voor onze panty's vindt u op onze website.

Wanneer je de verkeerde panty's hebt ontvangen, neem dan contact op via: info@minvoir.com

Soms kan de panty zwarte lijnen hebben, dit is volkomen normaal bij panty's. Deze lijnen lijken op strikken, maar zijn dat niet. Je kunt deze zwarte lijntjes gemakkelijk verhelpen door met je handen in elke kant van de lijn tegelijk te knijpen, een paar keer trekken (horizontaal en verticaal). Maak je geen zorgen over de panty's, daar kun je aan trekken ;)

Betaling & bestelling

Je kan betalen met:

- iDeal

- PayPal

- Creditcard (VISA, MasterCard, American Express)

- Klarna

- Bancontact

- KBC

- Belfius

- Giropay

- Apple pay

en meer. Zie bij het afrekenen.

Een verandering of annulering is niet mogelijk. Als je perongelijk iets hebt besteld, of vragen hierover hebt, contact ons dan op: info@minvoir.com.

Verzending & levering

Ja we hebben gratis verzending op alle bestellingen in Nederland en België. Voor de andere landen rekenen wij een klein bedrag.

Wij verzenden onze producten met verschillende verzendbedrijven op basis van het land waar u woont. In een korte tijd nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u een tracking link van het verzendbedrijf die naar u wordt gemaild.

Verzendingstijd: Als we uw bestelling voor 22.00 uur 's avonds ontvangen, wordt deze dezelfde avond nog verzonden vanuit ons magazijn.

De geschatte levertijd voor Nederland en België is: Volgende dag levering.

De geschatte levertijd voor Duitsland is: 1-2 werkdagen

De geschatte levertijd voor de rest van Europa is tussen: 1-3 werkdagen.

We hebben geen minimale order waarde.

Maat

Op elke productpagina staat een knop 'maattabel' onder de prijs van het product. Als u daarop klikt verschijnt er een maattabel.

In al onze panty's zit veel stretch. Twijfel je over je maat, neem dan een maat groter.

Dieren

Ja, uw panty kan de klauw van een kat of een hond weerstaan. Ze zijn bestand tegen scherpe voorwerpen er zal dan geen ladder inkomen. Er kan wel een klein gaatje ontstaan in plaats van de ladder, daarom raden wij u aan voorzichtig te zijn met scherpe dingen. Het blijft een panty.

Retourneren en garantie

Wij bieden 90 dagen garantie op al onze panty's. Dit betekent dat wanneer u binnen dit tijdsbestek een ladder in uw panty krijgt, wij een oplossing voor u bieden.

U krijgt dan een terugbetaling, een nieuw product of een grote korting op een nieuw paar. Neem contact met ons op via e-mail info@minvoir.com en we zullen controleren of u in aanmerking komt voor de garantie.

De meeste van onze producten zijn intimiteiten/hygiëne producten, dus zodra ze ons centrum verlaten, kunnen ze niet meer geretourneerd worden. Dit betekent dat alle bestellingen definitief zijn. Als u problemen of vragen heeft, stuur dan een e-mail naar info@minvoir.com en dan kijken we wat we kunnen doen.

Als u problemen hebt met uw bestellingen of met de artikelen die u hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@minvoir.com. Wij helpen u graag verder.