Retourneren

Vanwege hygiëne regeling kunnen producten die al uit de verpakking zijn gehaald niet geretourneerd worden. Stuur gerust een mail naar:

info@minvoir.com en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wij kijken eerst naar uw situatie en accepteren uw retour via de mail. Stuurt u zonder mail acceptatie, uw product naar ons retour kunnen wij geen terugbetaling of vergoeding bieden. Alle retours moeten vooraf vermeld worden via de mail aan ons en ook goedgekeurd worden door ons.

RETOUR PROCEDURE - RETOURNEREN PER POSTNL OF DHL

1. CONTACT MET ONS OPNEMEN

Contacteer ons EERST voor eventuele retourvragen via info@minvoir.com. Wij controleren of we verder kunnen gaan met uw retouraanvraag op basis van of: het product nog in de verpakking zit, gesloten en niet eerder gebruikt/geopend is. U kunt het pas retouren nadat wij akkoord hebben gegeven via de mail.

2. MAAK EEN BRIEFJE VOOR IN DE VERPAKKING

Als we je verzoek accepteren. Zorg ervoor dat u uw volledige naam, bestelnummer en reden van retour op een papiertje schrijft en dit in de verpakkingsdoos doet. Anders kunnen wij de retour niet verwerken.

3. HET PAKKET VERZENDKLAAR MAKEN

Doe het artikel of de artikelen in de originele brievenbusverpakking (indien mogelijk), doe de geschreven brief erin en verzegel het pakket. Wij vragen u het op eigen kosten terug te sturen naar:

Monta Waspik BV, hooiweg 11, 5165 NL, Waspik, Nederland.

Zorg ervoor dat u dit adres op de brievenbus/het pakket schrijft.

4. BRENG NAAR DHL OF POSTNL PUNT

Ga naar een DHL of PostNL punt en breng je pakket. Je ontvangt een verzendbewijs, bewaar dit goed.

5. TERUGBETALEN

Wij storten het geld binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending terug op uw rekening.